За мен

Казвам се Радина Кръстева и съм консултант по здравна култура и профилактика. Директор съм и в английската фирма “АкваСорс”, чиито продукти използвам и препоръчвам от 1997 година. Мога да разкажа за това как стигнах до тук по няколко начина, но ще предпочета истината. Е, и щипка самоирония! И ще се опитам да е по-кратко.

Всичко започна отпреди двайсетина години. Бяхме “нормално” семейство – в смисъл – всичките болни. Сега се шегувам, но тогава… тогава имах постоянно просто болни, по-болни, много болни, рядко – по-малко болни – деца. Помня, че веднъж, в далечната 1988-а, колегите ми подариха букет цветя като поздрав, че цял месец не съм взимала болничен.

Както често сравнявам, домашната ни аптечка конкурираше градската. Всъщност, я надминаваше, защото малкият ни син имаше сериозен мозъчен проблем и намирането на животоспасяващите му лекарства съвсем не включваше градската аптека. А за нас с баща му все не ни оставаше – от грижи или от незнание – време за себе си и на по трийсетина години си имахме вече по няколко хронични болести. Както казах – бяхме обикновено “нормално семейство”.

Знаех, че някъде много сериозно греша, но не знаех къде. Лутах се, мятах се насам-натам в търсения на изход, но бях оставила други да отговарят за моето здраве и за здравето на семейството ми. Грешах, бях объркана и все не стигах там, където исках.

Когато за пръв път чух за “едни водорасли, които много помагат“, бях не просто скептична – опекох сарказма си на бавен огън, за да “затапя” вестоносеца. Тогава, обаче, се намеси съпругът ми, заинати се и под негов натиск реших да видим какви ще да са пък тези водорасли, дето толкова много ще помогнат на децата. И, когато ги поръчахме от Великобритания, не посмях да ги дам на никого, а тези капсули си ги изядох сама – така и така толкова пари са дадени, няма да си тровя децата,я! По-добре себе си. Дано се смееш, драги читателю, дано се смееш!

Оттогава толкова неща се промениха! Може би ония, първите 300 капсули със “Зелена енергия”, ми “прочистиха” зрението и мозъка? А може би ми подейства това, че като ги изядох, за пръв път в смисления си живот пролетта ядох череши и зелена салата с пресен лук и язвата не ме съсипа? Не знам. Знам само, че усетих (прозрях, предвидих, прогледнах – избери си, драги читателю, каквото искаш), че ТОВА ще го бъде.

И се започна едно ядене, едно учене, едно ходене по обучения и семинари… Което доведе мен, децата ми, близките ми, приятелите ми и всички, които ми повярваха, на пътя на здравето и финансовата грамотност. Днес бих сменила местата на приоритетите, защото за здраве пак все нещо някъде можеш и да научиш, но за това как да не зависиш от системата,  информацията не е много.

За тези години съм “опитала” всичко от “менюто”, което англичаните ни предлагат. И никога, повтарям, никога и с нищо от АкваСорс не са ми попречили да си върша работата, а именно – да продавам и препоръчвам продуктите, които внасят на нашия пазар, за да градя мрежа от доволни клиенти и дистрибутори. Никога не направиха компромис с качеството на продуктите си, никога не ме злепоставиха пред хората, чиито очи виждам, когато ги консултирам! Никога не ми закъсняха комисионните, никога не забравиха или забавиха да ми внесат осигуровките и данъците! Вие може и да сте виждали такава коректна и легално работеща фирма, аз – не.

За тези години се промениха възгледите ми, разбиранията ми, интересите ми. Появиха се много нови приятели и предизвикателства, срещнах се с най-светлите умове на човечеството. Мога спокойно да призная, че се чувствам на мястото си! Мрежовият маркетинг ми разкри, че не съм забравила да мечтая и ми помогна да сбъдвам мечтите си!

Е, добре си ми дошъл, драги читателю. Аз съм директор в английската фирма “АкваСорс”! А това е моят сайт.  Той е за хора, които търсят.  За тези,  които не са се предали.

На всички, които ще четат това, искам да кажа: Не се бавете, направете нещо за себе си! Страхотно е да си здрав!”

За контакти:

Радина Кръстева
консултант по здравна култура и профилактика

към Консултативен център за здравна профилактика, личностно развитие и собствен бизнес “Целебер”
София 1527, ул.Екзарх Йосиф 82

е-mail: radina [at] zelenihrani [dot] com
GSM: 089 859 28 19 (от 10 ч. до 18 ч.)