АкваСорс “Течно злато”

Течно злато

Течно злато

АкваСорс Комплекс “Течно злато” (Liquid gold complex)е уникална формула на достъпни и бионалични омега 3, 6, 7, 9 есенциални мастни киселини, от богати на ЕРА и DHA-масла, на гамалиноленова киселина GLA и линолова LA, добити от водорасли и растителни източници.

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани, за всички, които разбират безценната роля на незамените мастни киселини за здравето и психиката, в съответствие с екологичните и wellness изисквания за чиста и отговорна към Земята храна. Разработен е в сътрудничество с водещия нутриционист на Великобритания Ивон Бишоп-Уестън и е в списъка на суперхраните на АкваСорс.

“Течно злато” е изключителна формула, която съчетава най-съвременните постижения в нутриционистиката (науката за храненето) с опита на АкваСорс в откриването на най-чистите храни от “изгубения свят”.

Есенциалните мастни киселини са в основата на клетъчното здраве и добър имунитет, хормонален баланс, качествена обмяна на веществата и изгаряне на излишните мазнини, срещу лош холестерол, за здраво сърце, кожа, коси, стави и кости. С изключително значение за растежа на децата, за очното здраве, при възрастните – за запазване на естествената младост и красота, срещу безплодие и преждевременно остаряване.

Повече за ЕМК прочетете тук

Комплекс Течно злато осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега-3-6-7-9 мастни киселини, подпомагащи поддържането на здраво сърце, стави, хормонален баланс и т.н. Добавените богати на DHA масла от микроводораслов източник спомагат за поддържане на мозъчната функция. Подходящо за вегетарианци и вегани. Допълва продуктът

Комплекс Есенциални мастни киселини и е идеална комбинация с АкваСорс водорасли, АкваСорс Зелена Енергия и АкваСорс Морска Енергия.

 

Правилното съотношение на омега мастните киселини

Правилното съотношение на омега мастните киселини

Защо има постоянен недостиг на МК от Омега групата? Причината е, че те лесно се повреждат. Прекаленото излагане на топлина, слънчева светлина и кислород ги унищожава, както и повечето способи за готвене и консервиране – затова всички преработени и пакетирани храни вече не съдържат ценните мастни киселини, особено омега-З.

Повечето източници на мазнини, които приемаме, са растителни масла, месо и млечни продукти. Растителните масла се състоят предимно от преработени, с разрушена структура, неизползваеми мастни киселини омега-6, които съдържат изключително вредна форма на мазнините, наречени “трансмазнини”. Месото и млечните продукти в миналото са съдържали мазнини омега-З, но сега са предимно наситени мазнини – резултат от това, че кравите се хранят със зърно, вместо с трева. Организмът на съвременния човек е лишен от мастни киселини омега-З и отговорните фирми търсят изход!

източници на Омега 3

източници на Омега 3

АкваСорс Комплекс Течно злато е специално съчетан.

Маслото от усойниче (Echium plant) осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега-3 мазнините, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.

Масло от морски зърнастец – осигурява Омега-7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на добро здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

Продуктът “Комплекс Течно злато” осигурява МК от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега 3, Омега 6, Омега 7 и Омега 9 мастни киселини и съдържа студен екстрат от:

масло от микроводорасло Ulkenia sp. – богато на докозахексаенова киселина (DHA) за поддържане на мозъчната функция;

рафинираното масло от усойниче (Echium plant) осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA;

масло от морски зърнастец (Sea Buskthorn Berry) – осигурява Омега 7 мастникиселини, които подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища;

екстрати от портокал и лимон;

Основни характеристики на “Комплекс Течно Злато”

Основни предимства:
•Съдържа Омега-7, дълговерижни Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, включително DHA.

•Уникални растителни масла, по-ефикасни от лененото масло при преобразуване в ЕРА.

•100% растителна основа

•Без токсини

•От устойчив източник, незастрашаващ делфините

•Одобрен от веган обществото

•Подходящо за цялото семейство, включително бебета и деца.
Здравни твърдения, одобрени от EFSA: Няма

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Допълва продукта “Комплекс Есенциални мастни киселини” и е идеална комбинация с всички суперхрани на АкваСорс.

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ

Течно злато

Течно злато

“Комплекс Течно злато” – тъмнокафява стъклена опаковка от 50 мл с удобен капкомер. Съдържа комплекс от Омега 3, Омега 6, Омега 7, Омега 9 мастни киселини от рафинирано масло от усойниче, масло от морски зърнастец, масло от микроводорасли Ulkenia sp. богато на DHA, екстракти от портокал и лимон;

2 мл от продукта се съдържат:

  • Омега 3 мастни киселини – 550 мл, от които – стеаридонова киселина (SDA) – 160 мг и докозахексаенова киселина (DHA) – 100 мг;
  • Омега 6 мастни киселини – 350 мг, от които -гама-линоленова киселина (GLA) – 130 мг;
  • Омега 7 мастни киселини – 170 мг;
  • Омега 9 мастни киселини – 310 мг

Регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци. Не съдържа ГМО.

Моят опит: Както казва една моя близка за този продукт: ” Два пъти по-скъп, пет пъти по-добър от ЕМК”. А като се има предвид, че продуктът ЕМК е уникален в световен мащаб . . .

 

Харесайте ни във фейсбук

You can leave a response, or trackback from your own site.

Напишете коментар