АкваСорс “Флексибилити – гъвкавост и подвижност”

"Флексибилити - гъвкавост и подвижност"

“Флексибилити – гъвкавост и подвижност”

АкваСорс “Флексибилити – гъвкавост и подвижност” е уникален за европейския пазар продукт, който е насочен към всички ключови моменти на поддържането на функциите на ставите. Това е естествен продукт, който ефикасно влияе върху функционирането им. Комбинира в себе си пет патентовани съставки с цялостно действие и така полученото синергично съчетание по-бързо облекчава болката и има по-траен ефект.  Основното вещество във “Флексибилити” е комбинация на патентованите форми глюкозамин от растителен произход с хондроитин и МSM (метил сулфонил метан), синергично подкрепени от още 5 патентовани нутриента, гарантиращи максимално му усвояване и ефективност. Целта на авторите е продуктът да спомогне в поддържането и възстановяване на функциите и здравето на ставите и носещото скеле на тялото. 

 Това познато ли ви е?

Това познато ли ви е?

Глюкозаминът и хондроитинът са известни добавки за стави, но само AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация на тези естествено добити съставки, заедно с пет други натурални внимателно подбрани компоненти и всичко това събрано в Trufil капсула. Естествена синергия, която максимално подпомага здравето на ставите.

Тук има висококачествени съставки, които осигуряват естествена синергия за максимално подпомагане на ставното здраве. Висококачествен колаген и хондроитин – две важни за хрущялната тъкан съставки, изключително важни за ежедневното й възстановяване.

Целадрин® – добит е от специфични мастни киселини, които играят роля при подпомагане поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани. Тестовете показват, че съчетанието на Целадрин® и глюкозамин създава естествена синергия, която подпомага подвижността на ставите.

Бенолеа® – специален, патентован екстракт от маслинови листа, който може да подпомогне поддържането на добра циркулация на кръвта.

Oпти-МСМ – внася допълнителна подкрепа за здравето в областта на ставите.

Екстракт от хмел – най-новите изследвания сочат, че съставките на хмела, като изо-алфа киселините, могат да играят роля за здравето на ставите.

Алое Вера – специален екстракт, концентриран 200 пъти, включен да подпомогне действието на другите съставки.

Без болки в ставите!

Без болки в ставите!

“Флексибилити” е прекрасен продукт, специално създаден да решава ВСИЧКИТЕ ТРИ най-важни ставни проблема, а именно:

1. предотвратяване или облекчаване на възпалението;
2. възстановяване и подхранване на ставния хрущял;
3. подобряване на гъвкавостта и подвижността;

За намаляване на болката при ставните възпаления в продукта има три съставки – бенолеа (Benolea) – специален патентован екстракт от листата на маслиновото дърво, който осигурява ефективно циркулиране на кръвта в областта на ставите. Специална форма на натурално органично сярно съединение, наречена Opti-MSM, която допълнително спомага за намаляване на болките в ставите при подуване или възпаление. И екстрат от алое вера.

За възстановяване на хрущяла

За възстановяване на хрущяла

За възстановяването на хрущяла – жилавата, гъвкава съединителна тъкан в организма, която служи като буфер за ставите и е съставен от клетки, закрепени в междуклетъчно вещество и подсилени с колагенови влакна, а понякога и с еластин. Продуктът “Флексибилити -гъвкавост и подвижност” се отличава от другите по това, че съдържа уникална смес от колагени, наречена Хондрактивтм (Chondractivтм). Заедно със сензационния нов здравословен продукт хиалуроновата киселина се подпомага производството на хиалинен хрущял – хрущял, намиращ се във всички стави.

Запазването на плавните и умели движения в ставите се постига чрез Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид (Regenasure® Glucosamine Hydrochloride)единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин. Той подпомага изграждането на тъканите с голямо съдържание на вода, осигурява плътност на хрущялната тъкан и й придава “пружиниращ” ефект. Поради специалният процес на производство на Регенашуър, тази съставка съдържа 83% глюкозамин, докато обикновения глюкозамин сулфат съдържа само 65%.

 

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ:

 

"Флексибилити - гъвкавост и подвижност"

“Флексибилити – гъвкавост и подвижност”

АкваСорс “Флексибилити – гъвкавост и подвижност”. Опаковка от 60 капсули.

Основни предимства:

•Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид – осигурява максимално количество глюкозамин.

•Висококачествени колаген и хондроитин – подпомагат здравето на хрущялната тъкан.

•Пет допълнителни хранителни съставки – осигуряват синергична подкрепа за ставите.
Здравни твърдения, одобрени от EFSA:
Данни за алергени:
Съдържа СОЯ (хиалуронова киселина) като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Регистриран 100% растителен продукт. Не съдържа консерванти, оцветители, овкусители, подсладители, захар, аромати. Не съдържа глутен, зърнени храни, жито, мая и лактоза. Не съдържа ГМО.
Подходящ за вегани и вегетарианци!

 

Харесайте ни във фейсбук

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Един коментар to “АкваСорс “Флексибилити – гъвкавост и подвижност””

  1. Борислав says:

    много информативна статия, много добре ме осведоми за качествата и свойствата на продукта. За и това си го ползвам със здраве и много съм доволен от действието му. 🙂

Напишете коментар